Besenyő Pista, Edebede bácsi és a költő Miskolcon

Megosztás

Laár András  az abszurd humor hazai királya Besenyő Pista bácsival legendás alakot teremtett.

Laár András nem egyszerűen egy kiváló, Karinthy gyűrűs humorista, előadóművész, zenész, énekes, költő és spirituális tanító. Május 6- án Miskolcon, a Tudomány és Technika Házában lép fel, Harsányi Attila és vendégei tavaszi  évadának keretében. Talán nem mindenki tudja,hogy a legendás L’art pour l’art Társulat, az alapításkor még Laár pour Laár Társulat volt, szójátékként Laár András nevére. A társulat színházi televíziós műsoraiban legismertebb karaktere Besenyő Pista volt, aki ízig-vérig magyar, mindenen kötekedő és mindenben értelmet kereső karakter. Ki ne emlékezne rá,hogy is hangzott a Nooormális?! 

A  most Miskolcon bemutatandó „Már majdnem az, de még nem” című est nemcsak szórakozás,hanem igazi lélekkönnyítő közösségi élmény is. Új verseket hallhatunk a Költőtől, új eszmefuttatásokat Besenyő Pista bácsitól, valamint a jóságos mesemondó Edebede bácsival is eszmét cserélhetünk 2024 május 6-án 19.00-tól  miskolci Tudomány és Technika Házában.

Az önkormányzat és a Miskolci Nemzeti Színház partnerségével a Tudomány és Technika háza színházi közösséget, társasági élményt is szeretne nyújtani: élő zene és egy pohár bor vár minden nézőt előadás előtt, ezért érdemes korán érkezni.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek